Kova plazhi me akullore 17 cm

990 Lekë 690 Lekë
Kova plazhi me akullore 17 cm

Karakteristikat:
*Seti përmban kovë, lugë dhe forma akullore
*Materiali plastikë
*Ngjyra të ndryshme
SKU: 8719987506147
Përshkrimi
Kova plazhi me akullore 17 cm

Karakteristikat:
*Seti përmban kovë, lugë dhe forma akullore
*Materiali plastikë
*Ngjyra të ndryshme