Kukull LAUREN

1,490 Lekë 1,190 Lekë

Kukull LAUREN me flokë dhe aksesorë.

Karakteristikat: 
*Lartësia: 30 cm.
*E pershtashme per femije mbi 3 vjec.
*Materiali: Plastike.

SKU: 8714627002621
Përshkrimi

Kukull LAUREN me flokë dhe aksesorë.

Karakteristikat: 
*Lartësia: 30 cm.
*E pershtashme per femije mbi 3 vjec.
*Materiali: Plastike.