Kukull LAUREN

690 Lekë 432 Lekë

Kukull LAUREN me kurorë dhe fustan 

Karakteristikat:
*E përshtashme për femijë mbi 3 vjec.
*Lartësia: 30 cm.
*Materiali: Plastike.

SKU: 8714627048261
Përshkrimi

Kukull LAUREN me kurorë dhe fustan 

Karakteristikat:
*E përshtashme për femijë mbi 3 vjec.
*Lartësia: 30 cm.
*Materiali: Plastike.