Lëkundëse celiku

37,500 Lekë 29,990 Lekë

Lëkundëse celiku

Karakteristikat:
*Karrige e varur dhe komode
*Ngjyrë e zezë
*E përshtatshme në kopësht, verandë, tarracë etj
*Përmasat 80 x 102 x 195 cm

SKU: 8719202892130
Përshkrimi

Lëkundëse celiku

Karakteristikat:
*Karrige e varur dhe komode
*Ngjyrë e zezë
*E përshtatshme në kopësht, verandë, tarracë etj
*Përmasat 80 x 102 x 195 cm