Leter A4 Double A për fotokopje 80g

710 Lekë 580 Lekë
Leter A4 Double A për fotokopje 80g

Karakteristikat:
*Letër e cilësise se lartë
*Format: A4
*I përshtatshëm për fotokopje, shtypje me printime me bojë dhe lazer dhe kompensime të shtypura
SKU: 3613630000042
Përshkrimi
Leter A4 Double A për fotokopje 80g

Karakteristikat:
*Letër e cilësise se lartë
*Format: A4
*I përshtatshëm për fotokopje, shtypje me printime me bojë dhe lazer dhe kompensime të shtypura