Lodër krijues flluskash

490 Lekë 390 Lekë

Lodër krijues flluskash

Karakteristikat:
*Seti përmban shkop bejsbolli sfungjeri dhe një top
*Mundësi për tu mbushur me ujë

 

SKU: 8714627651560
Përshkrimi

Lodër krijues flluskash

Karakteristikat:
*Seti përmban shkop bejsbolli sfungjeri dhe një top
*Mundësi për tu mbushur me ujë