Lodër kub druri për fëmijë FISHER-PRICE

4,590 Lekë 3,990 Lekë

Lodër kub druri për fëmijë FISHER-PRICE

Karakteristikat:

*Pjesa e sipërme e lëvizshme përmban një labirint rruaza dhe enigmë
*Zbuloni forma ose enigma
*Përmasat 21 x 21 x 21 cm

 

SKU: 8714627009286
Përshkrimi

Lodër kub druri për fëmijë FISHER-PRICE

Karakteristikat:

*Pjesa e sipërme e lëvizshme përmban një labirint rruaza dhe enigmë
*Zbuloni forma ose enigma
*Përmasat 21 x 21 x 21 cm