Lodra druri kullë stivimi FISHER-PRICE

2,390 Lekë 1,890 Lekë

Lodra druri kullë stivimi FISHER PRICE

Karakteristikat:

*Mosha +36muaj
*Ndihmon në zhvillimin e koordinimit sy-dorë dhe aftësi të shkëlqyera motorike
*Përmasat 14.5x6x5cm

 

SKU: 8714627009323
Përshkrimi

Lodra druri kullë stivimi FISHER PRICE

Karakteristikat:

*Mosha +36muaj
*Ndihmon në zhvillimin e koordinimit sy-dorë dhe aftësi të shkëlqyera motorike
*Përmasat 14.5x6x5cm