Mbajtëse letre dhe furçe tualeti,e zeze

6,900 Lekë 3,990 Lekë
Mbajtëse letre dhe furçe tualeti,e zeze

Karakteristikat:
*Materiali metal
*Ngjyrë e zezë
SKU: 3664323143966
Përshkrimi
Mbajtëse letre dhe furçe tualeti,e zeze

Karakteristikat:
*Materiali metal
*Ngjyrë e zezë