Pistoletë për ujitje

590 Lekë 440 Lekë

Pistoletë për ujitje

Karakteristikat
*Ideale për pastrim dhe vaditje
*Doreza ergonomike siguron rehati optimale gjatë punës
*18 x 14 cm

SKU: 8430540979740
Përshkrimi

Pistoletë për ujitje

Karakteristikat
*Ideale për pastrim dhe vaditje
*Doreza ergonomike siguron rehati optimale gjatë punës
*18 x 14 cm