Raft këpucësh ODRI

5,570 Lekë 2,690 Lekë
Raft këpucësh ODRI

Karakteristikat:
*Përmasat 60 x 42 x 30 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
*Raft me 2 kate
*Mekanizëm i fortë dhe i qëndrueshëm

SKU: 8697001024627
Përshkrimi
Raft këpucësh ODRI

Karakteristikat:
*Përmasat 60 x 42 x 30 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
*Raft me 2 kate
*Mekanizëm i fortë dhe i qëndrueshëm