Raft muri WINDMILL

2,560 Lekë 1,590 Lekë
Raft muri Windmill

Karakteristikat:
Permasat 100 x 50 x18 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
Ngjyra: E bardhë dhe lisi

SKU: 8697001014468
Përshkrimi
Raft muri Windmill

Karakteristikat:
Permasat 100 x 50 x18 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
Ngjyra: E bardhë dhe lisi