Set BISTRO 1 Tavolinë + 2 Karrige

16,900 Lekë 12,900 Lekë
Set BISTRO 1 Tavolinë + 2 Karrige

Shfrytëzojeni sa më shumë nga jashtë këtë verë, me këtë set outdoor 2-vendësh.
Një shtesë e përsosur për çdo kopsht, oborr apo ballkon të vogël.
Set i palosshëm metalik, i lehtë për t'u palosur dhe ruajtur.

 Karakteristikat:

*Komplet Bistro me 2 vende
*Material Metalik dhe Dru
*Tavolinë dhe karrige të palosshme
*I lehtë për t'u palosur dhe ruajtur
*Dimensionet e  Tavolinës 55 x 54 x 71 cm
*Dimensionet e Karriges 46 x 45 x 107 cm

SKU: 8719987381065
Përshkrimi
Set BISTRO 1 Tavolinë + 2 Karrige

Shfrytëzojeni sa më shumë nga jashtë këtë verë, me këtë set outdoor 2-vendësh.
Një shtesë e përsosur për çdo kopsht, oborr apo ballkon të vogël.
Set i palosshëm metalik, i lehtë për t'u palosur dhe ruajtur.

 Karakteristikat:

*Komplet Bistro me 2 vende
*Material Metalik dhe Dru
*Tavolinë dhe karrige të palosshme
*I lehtë për t'u palosur dhe ruajtur
*Dimensionet e  Tavolinës 55 x 54 x 71 cm
*Dimensionet e Karriges 46 x 45 x 107 cm