Set MONACO

57,000 Lekë 31,920 Lekë

Set MONACO ,1 tavoline + 2 kolltuqe tek+ 1 divan

Karakteristikat:

MONACO është komplet kopshti i rehatshem dhe elegant, në te cilin perfshihen: dy kolltuqe, një divan dhe një tavoline.

*Përmasat
Kolltuku (x2) 65 x 63 x 77 cm
Divani 129 x 63 x 77 cm
Tavolina 79 x 59 x 42 cm

SKU: 8711245128177
Përshkrimi

Set MONACO ,1 tavoline + 2 kolltuqe tek+ 1 divan

Karakteristikat:

MONACO është komplet kopshti i rehatshem dhe elegant, në te cilin perfshihen: dy kolltuqe, një divan dhe një tavoline.

*Përmasat
Kolltuku (x2) 65 x 63 x 77 cm
Divani 129 x 63 x 77 cm
Tavolina 79 x 59 x 42 cm