Set OMNIA

33,900 Lekë 16,990 Lekë
Set OMNIA 1 tavoline + 2 karrige

Karakteristikat:

Omnia  është një komplet kopshti i rehatshëm dhe elegant, në te cilin perfshihen: 1 tavoline + 1 poltron dysh + 2 poltrone tek.

*Përmasat
Poltroni dysh  66.5 x114 x 78.5cm
Poltroni tek (x2) 64 x 55 x 81cm
Tavolina 71x51x36.5cm
SKU: 8720573511148
Përshkrimi
Set OMNIA 1 tavoline + 2 karrige

Karakteristikat:

Omnia  është një komplet kopshti i rehatshëm dhe elegant, në te cilin perfshihen: 1 tavoline + 1 poltron dysh + 2 poltrone tek.

*Përmasat
Poltroni dysh  66.5 x114 x 78.5cm
Poltroni tek (x2) 64 x 55 x 81cm
Tavolina 71x51x36.5cm