Set Catch the Ball

490 Lekë 290 Lekë

Set Catch the Ball

Karakteristikat:
*Seti përfshin 2 disqe dhe 1 top
*Materiali: Plastik, najlon, gome

SKU: 8430540885447
Përshkrimi

Set Catch the Ball

Karakteristikat:
*Seti përfshin 2 disqe dhe 1 top
*Materiali: Plastik, najlon, gome