Set Servirje 3 Copë

1,200 Lekë 840 Lekë

Seti përbëhet nga 2 tasa me dizajnë dhe nga nje mbajtëse druri.

SKU: 8719987588167
Përshkrimi

Seti përbëhet nga 2 tasa me dizajnë dhe nga nje mbajtëse druri.