Shall 130 x 170 cm

3,750 Lekë 1,990 Lekë

Shall 130 x 170 cm

Karakteristikat:
*Materiali 100% pambuk 
*E disponueshme në 3 ngjyra të ndryshme dhe me thekë
*Përmasat 130 x 170 cm

 

SKU: 8719987483240
Përshkrimi

Shall 130 x 170 cm

Karakteristikat:
*Materiali 100% pambuk 
*E disponueshme në 3 ngjyra të ndryshme dhe me thekë
*Përmasat 130 x 170 cm