Shkopinj për daulle MUSIC ARTIST

650 Lekë 490 Lekë

Shkopinj për daulle MUSIC ARTIST

Karakteristikat:
*Me Wifi dhe dritë
*Përmasa 15 x 37 cm

SKU: 8719904531450
Përshkrimi

Shkopinj për daulle MUSIC ARTIST

Karakteristikat:
*Me Wifi dhe dritë
*Përmasa 15 x 37 cm