Skuter Dragon

6,990 Lekë 5,490 Lekë

Skuter Dragon

Karakteristikat:
*E disponueshme në 3 ngjyra, pink, blu, verdhë
*Rekomandohet për moshën 3-5 vjeç
*Kapaciteti maksimal 30 kg
*Niveli i lartësisë me 3 faza ( minumumi: 65 cm dhe maksimumi 77 cm )

 

SKU: 8699329759458
Përshkrimi

Skuter Dragon

Karakteristikat:
*E disponueshme në 3 ngjyra, pink, blu, verdhë
*Rekomandohet për moshën 3-5 vjeç
*Kapaciteti maksimal 30 kg
*Niveli i lartësisë me 3 faza ( minumumi: 65 cm dhe maksimumi 77 cm )