Spërkatës GALAXY

1,090 Lekë 840 Lekë

Spërkatës Galaxy
Nëse ju pëlqen të kujdeseni për çdo detaj në kopshtin tuaj ky produkt është i duhuri.

Karakteristikat:
*Materiali: plastikë
*Kapaciteti: 1.5 Lt
*I disponueshëm në 2 ngjyra : gri dhe rozë

SKU: 8445393137353
Përshkrimi

Spërkatës Galaxy
Nëse ju pëlqen të kujdeseni për çdo detaj në kopshtin tuaj ky produkt është i duhuri.

Karakteristikat:
*Materiali: plastikë
*Kapaciteti: 1.5 Lt
*I disponueshëm në 2 ngjyra : gri dhe rozë