Stol ADRIEL Velvet

6,990 Lekë 4,900 Lekë

Stol ADRIEL Velvet

Karakteristikat:
*Strukturë dhe këmbë prej druri.
*Ngjyra Blu dhe Gri
*Përmasat : 35 x 35 x 35 cm

SKU: N/A
Përshkrimi

Stol ADRIEL Velvet

Karakteristikat:
*Strukturë dhe këmbë prej druri.
*Ngjyra Blu dhe Gri
*Përmasat : 35 x 35 x 35 cm