Suprinë tavoline NOVACENTRO/MARBLE, ⌀60 cm

5,900 Lekë 4,490 Lekë
Suprinë tavoline NOVACENTRO/MARBLE, ⌀60 cm

Karakteristikat:
*Materiali: HPL
*Dizajn me 2 ngjyra: Novacentro dhe Mermeri
*Diametri: ⌀60 cm
*Trashësia: 1.2 cm

SKU: 999000007716
Përshkrimi
Suprinë tavoline NOVACENTRO/MARBLE, ⌀60 cm

Karakteristikat:
*Materiali: HPL
*Dizajn me 2 ngjyra: Novacentro dhe Mermeri
*Diametri: ⌀60 cm
*Trashësia: 1.2 cm