Suprinë tavoline NOVACENTRO/MARBLE, ⌀70 cm

8,490 Lekë 5,490 Lekë
Suprinë tavoline NOVACENTRO/MARBLE, ⌀70 cm

Karakteristikat:
*Materiali: HPL
*Dizajn me 2 ngjyra: Novacentro dhe Mermeri
*Diametri: ⌀70 cm
*Trashësia: 1.2 cm

SKU: 999000007718
Përshkrimi
Suprinë tavoline NOVACENTRO/MARBLE, ⌀70 cm

Karakteristikat:
*Materiali: HPL
*Dizajn me 2 ngjyra: Novacentro dhe Mermeri
*Diametri: ⌀70 cm
*Trashësia: 1.2 cm