Tabaka Servirje Bamboo

1,199 Lekë 990 Lekë

Tabaka Servirje Bamboo

Karakteristikat:
*Tabaka për servirje
*Material druri bamboo
*Dorezë praktike
*Ideale për servirje dhe si element dekorativ në kuzhinën tuaj.
*Diameter 37 cm

SKU: 8720573158206
Përshkrimi

Tabaka Servirje Bamboo

Karakteristikat:
*Tabaka për servirje
*Material druri bamboo
*Dorezë praktike
*Ideale për servirje dhe si element dekorativ në kuzhinën tuaj.
*Diameter 37 cm