Tabelë magnetike vizatimi - DINO

990 Lekë 940 Lekë

Tabelë magnetike vizatimi DINO

Karakteristikat:

*Vizatoni dhe krijoni dinosaurët tuaj të preferuar ne tabelën e vizatimit magnetik
*Mosha +3 vjeç
*Përmasat 26 x 21 cm

SKU: 8714627006575
Përshkrimi

Tabelë magnetike vizatimi DINO

Karakteristikat:

*Vizatoni dhe krijoni dinosaurët tuaj të preferuar ne tabelën e vizatimit magnetik
*Mosha +3 vjeç
*Përmasat 26 x 21 cm