Tavoline anesore ANA

4,890 Lekë 3,400 Lekë
Tavoline anesore ANA

Karakteristikat:
*Materiali: metali
*Ngjyra: zeze dhe gold
*Permasat 52 x 52 x 44 cm
SKU: 8430852814470
Përshkrimi
Tavoline anesore ANA

Karakteristikat:
*Materiali: metali
*Ngjyra: zeze dhe gold
*Permasat 52 x 52 x 44 cm