Tavolinë EDENA

57,490 Lekë 30,900 Lekë

Tavolinë EDENA
Shtojini ambienteve tuaja hijeshinë, bukurinë dhe elegancën me tavolinën Edena

Karakteristikat:

*Materiali i strukturës: Hekur
*Materiali i raftit + raftet : Dru Akacie
*Për vetë-montim: Po
*Numri i rafteve : 2 x H. 29.5 cm
*Përmasat : W. 120 x D. 60 x H. 83 cm

SKU: 3560231638832
Përshkrimi

Tavolinë EDENA
Shtojini ambienteve tuaja hijeshinë, bukurinë dhe elegancën me tavolinën Edena

Karakteristikat:

*Materiali i strukturës: Hekur
*Materiali i raftit + raftet : Dru Akacie
*Për vetë-montim: Po
*Numri i rafteve : 2 x H. 29.5 cm
*Përmasat : W. 120 x D. 60 x H. 83 cm