Tavolinë mesi PEGAZ

29,900 Lekë 17,990 Lekë
Tavolinë mesi PEGAZ

Karakteristikat:
*Dizajn modern dhe funksional
*E përshtatshme për ambiente banimi me dimensione të ndryshme
*Permasat: 105x55x40 cm
SKU: 8605028283255
Përshkrimi
Tavolinë mesi PEGAZ

Karakteristikat:
*Dizajn modern dhe funksional
*E përshtatshme për ambiente banimi me dimensione të ndryshme
*Permasat: 105x55x40 cm