Tavolinë mesi TAHINI

59,990 Lekë 39,990 Lekë

Tavolinë mesi TAHINI
A po rregulloni mobiljet e kopshtit tuaj dhe po kërkoni për prekjen përfundimtare? Tavolina e mesit TAHINI është pikërisht ajo që ju nevojitet!

Karakteristikat:
*Përmasat:  82 x  80 x 32 cm

SKU: 3560231732738
Përshkrimi

Tavolinë mesi TAHINI
A po rregulloni mobiljet e kopshtit tuaj dhe po kërkoni për prekjen përfundimtare? Tavolina e mesit TAHINI është pikërisht ajo që ju nevojitet!

Karakteristikat:
*Përmasat:  82 x  80 x 32 cm