Tendë për Fëmijë

4,900 Lekë

Tendë për Fëmijë 

Karakteristikat:
*Ka hyrje që mbyllet përpara, dritare anash
*E bollshme mund të mbushet me topa ose lodra dhe do të bëhet një shtesë e njohur për dhomën e fëmijëve
*Strukturë druri, material 50% pambuk + 50% poliestër
*E disponueshme në 2 ngjyra
*Përmasat: 101 x 106 x 106 cm

SKU: 8720573403436
Përshkrimi

Tendë për Fëmijë 

Karakteristikat:
*Ka hyrje që mbyllet përpara, dritare anash
*E bollshme mund të mbushet me topa ose lodra dhe do të bëhet një shtesë e njohur për dhomën e fëmijëve
*Strukturë druri, material 50% pambuk + 50% poliestër
*E disponueshme në 2 ngjyra
*Përmasat: 101 x 106 x 106 cm