Tigan GUSTO 22cm

1,990 Lekë 1,590 Lekë

Tigan GUSTO 22cm

Karakteristikat:
*Materiali: Alumin me shtresë jo-ngjitëse
*Diametri: 22 cm 
*I përshtatshëm për të gjithë llojet e vatrave përfshirë dhe ato me induksion
*Kapaciteti: 1 L 

SKU: 6941349504115
Përshkrimi

Tigan GUSTO 22cm

Karakteristikat:
*Materiali: Alumin me shtresë jo-ngjitëse
*Diametri: 22 cm 
*I përshtatshëm për të gjithë llojet e vatrave përfshirë dhe ato me induksion
*Kapaciteti: 1 L