Vazo lulesh MINDY

2,390 Lekë 1,090 Lekë

Vazo lulesh MINDY
Vazo ideale për të dekoruar ambientet e brendshme të shtëpisë, oborrit apo kopshtit tuaj.

Karakteristikat:
*E përkryer për vendosjen e luleve
*Materiali: qeramikë
*Përmasat: 23 x 19 x 12 cm
*Tekstura: Mermer
*Formë: filxhan çaji dhe pjatancë
*2 copë

SKU: 8445393036380
Përshkrimi

Vazo lulesh MINDY
Vazo ideale për të dekoruar ambientet e brendshme të shtëpisë, oborrit apo kopshtit tuaj.

Karakteristikat:
*E përkryer për vendosjen e luleve
*Materiali: qeramikë
*Përmasat: 23 x 19 x 12 cm
*Tekstura: Mermer
*Formë: filxhan çaji dhe pjatancë
*2 copë